Written By lukman ganu on Rabu, 23 Mac 2016 | 11:12 PG


Mungkin kebanyakkan anda merupakan seorang pengguna facebook, twitter dan blog. Pernah tak anda terfikir untuk jana wang atau komisyen dengan mudah tanpa sebarang modal dengan menggunakan Facebook, twitter dan blog. Teknik jana wang ini dengan hanya menjemput rakan-rakan media social anda untuk klik link anda. Mahukah anda menjadi agen affiliate Niaga Klik dan menjana pendapatan tambahan dengan hanya menjemput mereka klik?

Apa itu Niaga Klik?
Niaga Klik adalah satu program Affiliate yang membolehkan anda jana komisyen hanya Menerusi Klik.
Adakah anda telah cuba bermacam-macam program affiliate seperti PPL (Pay per lead) dan PPS (Pay per sale) tetapi gagal mendapat hasil yang lumayan?
Masalah utama adalah anda gagal mencari golongan pelawat yang targeted atau golongan yang kurang bersesuaian dengan apa yang anda ingin promosikan. Contohnya, anda promosikan tudung kepada golongan lelaki.
Di Niaga Klik semua jauh lebih senang, sebab anda tidak perlu lagi menjemput mereka sign-up atau membuat belian. Komisyen akan dibayar berdasarkan klik yang anda berjaya terkumpul sahaja! Program ini dipanggil PPC (Pay per click).

Klik-klik Dapat Komisyen!
Mula Daftar Sekarang!
Niaga Klik adalah satu program affiliate dimana anda tidak perlu memerlukan sesen untuk bermula. Anda boleh mendaftar sebagai agen Niaga Klik dan boleh mula promosi website Niaga Klik dengan serta merta.

Tidak seperti program affiliate lain. Program ini bukan sahaja menjaminkan bayaran komisyen penuh tetapi juga bertujuaan memimpin dan mendidik mereka yang mahu memulakan sesuatu yang besar di bidang pemasaran online. Khususnya suri rumah, pelajar atau orang baru yang ingin menceburi bisnes ini.

Bagaimana Bermula?
1.      Anda berdaftar sebagai agen affiliate NiagaKlik.com
2.      Kami akan berikan link untuk anda promosi.
3.      Anda boleh post banner produk Niaga Klik berserta link anda pada laman sosial milik anda seperti Facebook, blog, web dan sebagainya.
4.      Pengunjung klik link atau banner berserta link
5.      Anda dibayar komisyen!
Itu saja ! Mudah, Bukan ?!
Niaga Klik menggunakan konsep single level marketing atau pemasaran 1 aras sahaja. Ini bermaksud anda menjana keuntungan atas jualan anda sendiri. Bukan menjana keuntungan atas penyertaan ahli dan seumpamanya.

G+

Anda baru saja membaca artikel tentang Jana Wang Mudah Dengan Niaga Klik. Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Masukkan email anda dibawah ini untuk berlangganan secara percuma dengan email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel terbaru dari LUKMAN GANU
feedburner

0 ulasan:

Catat Ulasan

aik.. baca je ke.. komen la sikit.hehe

LUKMAN GANU © 2014.
Blog Lukman Ganu memaparkan info-info menarik, berita-berita, ilmu pengetahuan, tutorial dan banyak lagi. Powered By Blogger