Written By LUKMAN GANU on Jumaat, 29 Ogos 2014 | 6:29 PTG


Warisan.net merupakan laman sosial buatan Malaysia. Laman sosial ini lebih bersifat komuniti yang lebih kepada mengeratkan hubungan silaturahim antara penggunanya. Berbeza dengan laman sosial yang lain  yang lebih kepada mencari like fanpage, perniagaan dan sebagainya. Laman sosial mungkin dijadikan altenatif sebagai alat perhubung antara rakyat Malaysia apabila laman sosial lain disekat oleh pihak berkuasa nanti.

Apa Itu Warisan.net?
Warisan.net adalah sebuah laman sosial yang diasaskan oleh Megat Najmuddin dari Shah Alam. Warisan.net yang menyerupai facebook ini ditubuhkan khusus untuk rakyat malaysia mudah berhubung antara satu sama lain di serata tempat dalam urusan Penemuan, perniagaan, dan berkenalan.

Warisan.net bukan saja laman sosial, malah seperti tempat memberi banyak kemudahan dan berkongsi benda yang manfaat kepada kita. bagi saya Warisan.net adalah yang terbaik untuk rakyat malaysia terutama orang melayu. istimewanya adalah chat Warisan tersendiri untuk mudah kita berhubung dengan rakan lain.

Antara yang menarik di warisan.net:
*Tips and trik - Belajar tips dan trik baru.

*Hiburan - Hiburan pergaulan sosial.

*Blogs - Tulis artikel anda mahukan.

*Games - Coming soon

*Software Percuma - Software yang mempunyai nilai diberi percuma.

dan ada banyak lagi.

Ayuh daftar warisan.net. Klik kat sini > : WARISAN

G+

Anda baru saja membaca artikel tentang LAMAN SOSIAL MALAYSIA TERBARU : WARISAN.NET. Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Masukkan email anda dibawah ini untuk berlangganan secara percuma dengan email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel terbaru dari LUKMAN GANU
feedburner

0 ulasan:

Catat Ulasan

aik.. baca je ke.. komen la sikit.hehe

LUKMAN GANU © 2014.
Blog Lukman Ganu memaparkan info-info menarik, berita-berita, ilmu pengetahuan, tutorial dan banyak lagi. Powered By Blogger